Ge dina kunder och besökare ett nyckelband

Give your customers and visitors a lanyardOm du nu är den som väljer att skapa nyckelband med en snygg logotyp samt eventuellt telefonnummer i trycket, så kommer du att vara en av de smarta företagare som alltid har något att ge till dina kunder och besökare. Här har du valt en produkt som verkligen är bra och användbar och har långtidsverkande och kostnadseffektiva egenskaper. Något som du definitivt ska tänka på när du ska skapa denna produkt är att inte göra saker som du inte klarar av eller har kunskaper inom på egen hand. Här kommer det att vara mycket bättre att lyssna på det företag du använder för din marknadsföring istället.

Det kommer dock att finnas något som blir ditt jobb och som du får jobba med fullt ut gällande dina nyckelband eller annan profilreklam. Detta är då att komma på alla de sätt som du har att få ut dessa till dina kunder på. Det som kommer att vara det essentiella med en profilprodukt är att den ger en bra exponering av ditt företag och ditt varumärke. I det fallet så kommer inte bara den exponeringen att kunna utföras av kunden eller besökaren efter att de har förärats med ett nyckelband, utan detta är något som du själv kan göra med dina nyckelband för att alla ska se dem.

Som ett exempel kommer du som vill få ut din reklam och dina nyckelband till så många kunder och besökare som möjligt att kunna hänga upp dessa för exponering i din entré till butiken eller kontoret, och på så sätt få upp kundens ögon för att dessa finns och är gratis. Ett annat sätt kommer att bli ett samarbete med andra företag. Här kan du få ställa en skål med din nyckelband, med ett budskap att “Här får du säkerhet för dina bilnycklar när du handlar produkter hos…”, som ett exempel.