Profilkläder – en chans till bra exponering!

Profilkläder är en fantastisk möjlighet att stärka ert varumärke gentemot era kunder och kanske viktigare, mot potentiella kunder. Genom att använda snygga och proffsiga arbetskläder och profilkläder kan ni vinna fördelar gentemot era konkurrenter. Det gäller att välja rätt plagg som passar in med er grafiska profil dock för att få ut maximal effekt av era profilkläder. Ett första urval av typ av plagg är relatit lätt, ni ska såklart anpassa dem efter er bransch, arbetskläder på byggarbetsplatsen. Snygga skjortor och pikéer på kontoret och fräscha sportlinnen och t-shirts på gymmet. Välj kvalité framför pris, det lönar sig i längden. Dock är det en bra idé att kolla upp flera olika leverantörer, alla har i princip samma sortiment men tar olika priser för samma produkt.

Marknaden är full av profilföretag och att hitta rätt är inte lätt. Enklast är det att söka efter den produkt ni är ute efter, till exempel profilkläder, och sedan kolla närmare på de tre första exemplen i sökresultatet. En leverantör med ett erkänt stort sortiment av profilkläder att leta igenom är www.printoz.se, där kan ni frossa i över 23 000 produkter att hämta inspiration och idéer ifrån.

printoz.se profilkläder

När ni valt profilkläder är det en bra idé att kontakta er leverantör och be dem ordna bildskiss på produkten med trycket på. Då ser ni på ett klart och tydligt sätt exakt hur profilkläderna blir när dem är färdiga. Detta är speciellt viktigt om ni önskar beställa en hel kollektion och vill att allt ska se enhetligt ut och hålla samma stil. Be er leverantör komma med förslag på placering om ni inte har en egen tydlig bild av hur ni vill göra.

När ni sedan spikat er profilklädeskollektion är det dags att välja storlekar för alla på företaget, enklast då är att be leverantören skicka en storleksguide på just de plagg ni vill beställa, alternativt skicka över provplagg som ni kan testa.