Roliga funktioner

Förutom just nycklar, id-handling och entrékort så brukar vi inte se så mycket funktionalitet i nyckelband. Dom är oftast där enbart för att göra det snabbare att identifiera dig och komma in i områden som kräver ett särskilt passerkort. Lyckligtvis så finns det många andra funktioner, som går från praktiska till mer underhållande.

Ifall du ska köpa in nyckelband till en festival så kan en kapsylöppnare vara en utmärkt funktion. På en teknikmässa så kanske det passar bättre med en laddkabel eller en ficka stor nog att passa en mobil?

nyckleband med logo

För mer nödvändiga funktioner så finns det även band med reflexyta, ett måste för alla byggarbetare och nattyrken! Ifall ni tycker att den klassiska “kroken” vid slutet är för liten finns det lite rejälare varianter, såsom krokar i bergsklättring-stil. Dessa krokar är naturligtvis inte gjorda för bergsklättring, men ger lite mer utrymme för nycklar och andra prylar.

Sist men inte minst så finns det även alternativ till själva materialet som bandet görs av. Vad sägs som ett tjockt snöre eller ett band gjort av kork? Fundera på vilken funktion som skulle passa riktigt bra i er bransch, eller som helt enkelt skulle uppskattas lite extra av just era mottagare.